Restaurant

In ons restaurant kunt u genieten van een prachtige warme sfeer, heerlijke gerechten en fantastische wijnen of u nu komt lunchen of dineren, wij verwelkomen u graag!

U kunt reserveren van woensdag t/m vrijdag vanaf 11:30 uur, op zaterdag vanaf 16:30 uur en op zondag vanaf 13:30 uur.

Menukaart

Divers, uitgebreid en regionale producten met een eerlijke herkomst zijn de kernwoorden, die u terugvindt in onze menukaart. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Neem dan snel een kijkje. Hieronder vindt u onze kaart.

Chef’s specials / to share

Oesters ‘Creuses’ –    € 4,50
minimaal per 3 te bestellen – prijs per stuk

Krokante gamba ’stick’  € 4,50
in briquedeeg sriracha mayo – prijs per stuk

2 Kroketjes van Hollandse garnalen € 10,00

Plateau ‘fruits de mer’ € 25,00

Gamba’s tempura (4 stuks) € 19,50
spicy mayo – zwarte truffel vinaigrette – salad pea

Jamón Ibérico de Cebo € 15,00
plateau heerlijke Ibérico ham en Manchego kaas

Klassiekers

Brood € 6,00
basilicumboter – tomaattapenade – gezouten boerenboter

‘Steak Tartare’ € 15,00
cipriani – krokante palmkool – kwartelei

Gebakken geitenkaasjes ‘bettine blanc’ € 15,00 (V)
sinaasappel-honingdressing – sesamkletskop – zoetzure rode biet – macadamia-noot

Carpaccio van ossehaas ‘alla Cipriani’ € 14,50
Grana Padano en valderrama olijfolie naar wens met eendenleverkrullen, supplement € 5,00

Bisque de Homard € 15,00
aan tafel geserveerd – rouille en crostini

Terrine van eendenlever € 20,00
Sauternesgelei – brioche

Klassiekers

Catch of the day € 29,50

Gebakken zeetong op bord   dagprijs

In iets knoflook gebakken gamba’s met kreeft € 42,50
papperdelle – viscrème waarin kokos en iets rode curry

Medaillons van eendenborst   € 29,50
eigen jus met sinaasappel, kruidnagel, appelstroop en pistache

Ossenhaas ‘Double Dutch’  € 35,00
gebakken koningsboleet en pesto

Kalfshaas  € 34,50
met crème van shi-take

Risotto  € 29,50 (V)
op smaak gebracht met zwarte knoflook – burrata – pistache

Pappardelle al funghi trifolati € 29,50 (V)
bereid met olie, knoflook en peterselie

Hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en salade.
Vers bereide groenten kunt u extra bestellen à € 3,50
Gestoofd appeltje extra à € 2,50

Desserts / Cocktail

Scroppino € 10,00
ijscocktail van citroensorbetijs, prosecco en vodka

Walnotenroomijs € 10,00
krokante walnootjes – ‘shotje’ Baileys Irish Cream

Pavlova  € 10,00
mascarponecrème – rood fruit – aardbeienijs

Vanille panna cotta  € 10,00
gemarineerde rabarber – kalamansi-ijs

Huisgemaakt nougatine-ijs € 10,00
naar recept Jean Bardet (2*michelin) schuim van advocaat – gemarineerde ananas

Dame Blanche € 12,50
vanille-ijs met chocolade sponscake en chocoladesaus aan tafel geserveerd

Koffie € 7,50
met 2 handgemaakte bonbons

Espresso Martini  € 9,00

Kaasplateau € 15,00
selectie van de kaaswagen van de kaasspecialisten ‘Bourgondisch lifestyle’ en ‘kaas van Faas’ – 6 stukjes ( per persoon), wordt aan tafel uitgeserveerd

Menu

3 gangen (voor-, hoofd- en nagerecht) € 48,50 of 4 gangen € 63,50. Het menu bestaat uitsluitend uit onderstaande gerechten u kunt echter de gerechten wel los bestellen, dan geldt de prijs vermeld naast het gerecht

Voorgerecht € 15,00

Taco’s
met rosé gebraden kalfslende – frisse tonijnmayonaise

of

Tonijn
krokant filodeeg met verse tonijn – geroosterde sesam – wasabicrème

of

Gepofte biet – kruidige hangop V
hangop van geitenyoghurt – baharatvinaigrette – groene kruidenolie – hazelnoot

***

Tussengerecht € 16,50

Geroosterde kreeft
beurre blanc met iets kokos en rode curry

***

Hoofdgerecht € 29,50

Roodbaars
roodbaarsfilet met rucolapesto – lichte viscrème – parmezaankrokant

of

Kwartel
Kwartelfilet en boutje met gevogeltejus en groene peperbes – krokante polenta

of

Risotto
op smaak gebracht met zwarte knoflook – burrata – pistache

***

Dessert € 10,00

Vanille panna cotta
gemarineerde rabarber – kalamansi-ijs

of

Walnotenroomijs
krokante walnootjes – ‘shotje’ Baileys Irish Cream

of

Koffie met 2 handgemaakte bonbons

***

Dit 3 gangen menu bieden we u aan voor € 48,50 euro met uitsluitend deze keuzemogelijkheden.

Wijnkaart

La Mère Anne heeft maar liefst 5 vinologen, met al die passie voor wijn proberen wij een zo leuk mogelijke kaart te presenteren zodat u kunt genieten van heerlijke wijn tegen een betaalbare prijs.

Het aantal wijnen dat per glas te bestellen is vanuit de Podbar is een groot succes, tevens hebben wij een groot aantal biologische wijnen.

Gezien de frequente wisseling in jaargangen en de samenstelling van de wijnen is er niet altijd een recente versie online zichtbaar, echter voor een impressie kunt u hieronder de wijnkaart downloaden.

wijnkaart nieuw formaat

Snel een tafel reserveren? Zie de reserveringsknop aan de rechterzijde van de webpagina.

Heeft u iets te vieren?

Wij verzorgen uw receptie en/of feest van 50 tot 600 personen in een geacclimatiseerde zaal met de mogelijkheid bij mooi weer uw receptie en/of feest buiten te laten plaatsvinden.

De diverse locaties binnen en buiten zijn hiervoor te gebruiken, zowel partyhuis als Vivre met terrassen en een prachtige tuin.