Vivre, unieke trouwlocatie voor complete dag!!

In Oudendijk vind je Vivre, een officiele en speciaal ontworpen trouwlocatie voor wie in een bijzondere setting ‘de dag’ wil vieren.

Vivre by La Mère Anne

Modern, elegant en luxueus

Bruidsparen genieten hier maximaal van buiten en binnen, ongeacht het weer. De verschillende terrassen rondom, inclusief verwarmers, de tuinzitjes en de glazen puien die naar believen kunnen worden geopend, vervullen alle wensen.

La Mère Anne helpt u bij de volledige organisatie van het huwelijksfeest. Zowel in onze prachtige feestzaal of Trendy club Vivre zal u een feest beleven dat uw mooiste dag echt onvergetelijk maakt.

Huur trouwlocatie € 350,00 inclusief verzorging interieur en bloemenarrangement. Mogelijkheid tot achtergrondmuziek.

De familieontvangst

(Voor de huwelijksplechtigheid) Voorafgaand aan de huwelijksvoltrekking ontvangen wij uw gasten.

Tijdens het vastleggen van de datum en trouwlocatie kunt u de verschuldigde lèges voldoen in het gemeentehuis. De ambtenaren van de Burgerlijke Stand van de gemeente Koggenland zijn belast met de huwelijksvoltrekkingen. Voor ambtelijke informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Burgerzaken gem. Koggenland
telefoonnummer: 0229 548400 of info@koggenland.nl

Het gelukwensontvangst

(Na de plechtigheid) Hèt moment dat uw daggasten de gelegenheid hebben u persoonlijk geluk te wensen. Bij mooi weer kan dit op het aangrenzende terras. Samen met uw gasten brengt u met champagne een toost uit en geniet u van de bruidstaart of bruids petit fours met uw initialen.

Diverse taarten te bestellen vanaf € 3,50 per persoon.

Natuurlijk zijn er vele mogelijkheden omtrent kleur en smaak, vaak door u zelf te bepalen in overleg met diverse gespecialiseerde bruidstaartleveranciers.

IJsbruidstaarten worden door ons zelf gemaakt en zijn ook in te vullen qua smaak (bijv. passievrucht / papaya / framboos / vanille).

Toasten op uw huwelijk, we kunnen heel feestelijk beginnen met Champagne of Prosecco, natuurlijk kan dit ook met cava en een heerlijke likeur. (tevens alcohol vrij).

Wij verzorgen voor u recepties van 50 tot 600 personen in een aangename geacclimatiseerde zaal met de mogelijkheid bij mooi weer uw receptie buiten te laten plaatsvinden.

De diverse locaties binnen en buiten zijn hiervoor te gebruiken, zowel partyhuis als Vivre met terrassen en tuin.

Geluidsversterking aanwezig.

Lekker genieten van eten en drinken op je huwelijksdag

La Mère Anne is naast trouwlocatie c.q. partyhuis een à la carte restaurant – met vermeldingen in culinaire magazines als de Michelin gids en de Lekker. Dat zorgt voor veel mogelijkheden en flexibiliteit op culinair gebied en daar kun je je voordeel mee doen; kies voor een creatieve invulling die bij jullie droombruiloft past.

Van barbecue tot klassiek diner

Wat past dan het best bij jullie? Een ongedwongen barbecue of een informeel Walking Dinner in de tuin? Of toch liever een klassiek diner aan een lange, stijlvol gedekte tafel in de Serre? Wellicht zelfs een Diner Dansant? Het kan en mag allemaal! Natuurlijk kunnen we in overleg met jullie de bijzondere wensen met betrekking tot het menu samenstellen.

Heeft u iets te vieren?

Wij verzorgen uw receptie en/of feest van 50 tot 600 personen in een geacclimatiseerde zaal met de mogelijkheid bij mooi weer uw receptie en/of feest buiten te laten plaatsvinden.

De diverse locaties binnen en buiten zijn hiervoor te gebruiken, zowel partyhuis als Vivre met terrassen en een prachtige tuin.