Wij wensen U een bruisend en vooral gezond 2025!

In ons restaurant kunt u genieten van een prachtige warme sfeer, heerlijke gerechten en fantastische wijnen of u nu komt lunchen of dineren, wij verwelkomen u graag!

U kunt reserveren van woensdag t/m vrijdag vanaf 11:30 uur, op zaterdag vanaf 16:00 uur en op zondag vanaf 13:30 uur

Wegens vakantie is ons restaurant gesloten van 30 december t/m 10 januari, vanaf zaterdag 11 januari zijn we weer geopend.

Menukaart

Divers, uitgebreid en regionale producten met een eerlijke herkomst zijn de kernwoorden, die u terugvindt in onze menukaart. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Neem dan snel een kijkje. Hieronder vindt u onze kaart.

Chef’s specials / to share

Oesters ‘Creuses’ –    € 4,50
minimaal per 3 te bestellen – prijs per stuk

Krokante gamba ’stick’  € 4,50
in briquedeeg sriracha mayo – prijs per stuk

2 Kroketjes van Hollandse garnalen € 9,00

4 Fritots van gerookte paling € 12,50

Gamba’s tempura (4 stuks) € 19,50
spicy mayo – zwarte truffel vinaigrette – salad pea

Krokant filodeeg met verse zalm – crème fraîche € 15,00
kappers – sjalot – olijfolie

Jamón Ibérico de Cebo € 15,00
plateau heerlijke Ibérico ham en Manchego kaas

Klassiekers

Brood € 5,00
basilicumboter – tomaattapenade – gezouten boerenboter

Gebakken geitenkaasjes ‘bettine blanc’ € 15,00 (V)
sinaasappel-honingdressing – sesamkletskop – zoetzure rode biet – macadamia-noot

Carpaccio van ossehaas ‘alla Cipriani’ € 14,50
Grana Padano en valderrama olijfolie naar wens met eendenleverkrullen, supplement € 5,00

Bisque de Homard € 13,50
kopje kreeftensoep – rouille en crostini

Terrine van eendenlever € 20,00
Sauternesgelei – brioche – glaasje ‘Riesling Feinherb – Rotschieffer Van Volxem

Klassiekers

Catch of the day € 28,50

Gebakken zeetong   dagprijs

In iets knoflook gebakken gamba’s met kreeft € 42,50
linguine – viscrème waarin kokos en iets rode curry

Ossenhaasmedaillons ‘Double Dutch’  € 34,50
rode wijnjus – gyoza – shi-take

Ossenhaas ‘Double Dutch’  € 34,50
gebakken koningsboleet en pesto

Kalfshaas  € 34,50
met saus van rode port en gepofte knoflook

Portobello – risotto  € 27,50 (V)
parmezaan – groene asperge – Arabiata saus

Enoki tempura € 27,50 (V)
topinamboer – aardappel ‘pont-neuf’ – saus van porcini

Hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en salade.
Vers bereide groenten kunt u extra bestellen à € 2,50
Gestoofd appeltje extra à € 2,50

Desserts / Cocktail

Espresso Martini  € 9,00

Scroppino € 9,50
ijscocktail van citroensorbetijs, prosecco en vodka

Affogato € 9,50
met amaretto, espresso en vanille-ijs

Paris – Brest  € 10,00
hazelnootcrème – vanille-ijs

Pavlova  € 10,00
mango – passievrucht-yoghurtijs

Huisgemaakt nougatine-ijs € 10,00
naar recept Jean Bardet (2*michelin) schuim van advocaat – gemarineerde ananas

Dame Blanche € 10,00
vanille-ijs met chocolade sponscake en chocoladesaus aan tafel geserveerd

Koffie € 7,50
met 2 handgemaakte bonbons

Kaasplateau € 15,00
selectie van de kaaswagen van de kaasspecialisten ‘Bourgondisch lifestyle’ en ‘kaas van Faas’ – 6 stukjes (1persoon), wordt aan tafel uitgeserveerd

Menu

3 gangen (voor-, hoofd- en nagerecht) € 47,50 of 4 gangen € 62,50. Indien u niet voor het menu kiest dan geldt de prijs vermeld naast het gerecht

Voorgerecht € 13,50

Cajun gamba’s
hartige roomkaas – dille olie

of

‘Steak Tartare”
cipriani – krokante palmkool – kwartelei

of

Gepofte biet – kruidige hangop V
hangop van geitenyoghurt – baharatvinaigrette – groene kruidenolie – hazelnoot

***

Tussengerecht € 15,00

Coquille van de plancha
kip beurre blanc met buchu – kombu

***

Hoofdgerecht € 27,50

Kabeljauwfilet – Bouillabaise

of

Medaillon van eendenborst
eigen jus met kruidnagel, appelstroop en sinaasappel – pistache

of

Enoki tempura
topinamboer – aardappel ‘pont-neuf’ – saus van porcini

***

Dessert € 9,50

Paris – Brest
hazelnootcrème – vanille-ijs

of

Nougatine-ijs
huisgemaakt naar recept Jean Bardet (2*Michelin) – schuim van advocaat – gemarineerde ananas

of

Koffie met 2 handgemaakte bonbons

***

Dit 3 gangen menu bieden we u aan voor € 47,50 euro met uitsluitend deze keuzemogelijkheden.

Wijnkaart

La Mère Anne heeft maar liefst 5 vinologen, met al die passie voor wijn proberen wij een zo leuk mogelijke kaart te presenteren zodat u kunt genieten van heerlijke wijn tegen een betaalbare prijs.

Het aantal wijnen dat per glas te bestellen is vanuit de Podbar is een groot succes, tevens hebben wij een groot aantal biologische wijnen.

Gezien de frequente wisseling in jaargangen en de samenstelling van de wijnen is er niet altijd een recente versie online zichtbaar, echter voor een impressie kunt u hieronder de wijnkaart downloaden.

Heeft u iets te vieren?

Wij verzorgen uw receptie en/of feest van 50 tot 600 personen in een geacclimatiseerde zaal met de mogelijkheid bij mooi weer uw receptie en/of feest buiten te laten plaatsvinden.

De diverse locaties binnen en buiten zijn hiervoor te gebruiken, zowel partyhuis als Vivre met terrassen en een prachtige tuin.