Wij wensen U een bruisend en vooral gezond 2025!
In ons restaurant kunt u genieten van een prachtige warme sfeer, heerlijke gerechten en fantastische wijnen of u nu komt lunchen of dineren, wij verwelkomen u graag!
U kunt reserveren van woensdag t/m vrijdag vanaf 11:30 uur, op zaterdag vanaf 16:00 uur en op zondag vanaf 13:30 uur
Wegens vakantie is ons restaurant gesloten van 30 december t/m 10 januari, vanaf zaterdag 11 januari zijn we weer geopend.
Menukaart
Divers, uitgebreid en regionale producten met een eerlijke herkomst zijn de kernwoorden, die u terugvindt in onze menukaart. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Neem dan snel een kijkje. Hieronder vindt u onze kaart.
Chef’s specials / to share
Oesters ‘Creuses’ – € 4,50
minimaal per 3 te bestellen – prijs per stuk
Krokante gamba ’stick’ € 4,50
in briquedeeg sriracha mayo – prijs per stuk
2 Kroketjes van Hollandse garnalen € 9,00
4 Fritots van gerookte paling € 12,50
Gamba’s tempura (4 stuks) € 19,50
spicy mayo – zwarte truffel vinaigrette – salad pea
Krokant filodeeg met verse zalm – crème fraîche € 15,00
kappers – sjalot – olijfolie
Jamón Ibérico de Cebo € 15,00
plateau heerlijke Ibérico ham en Manchego kaas
Klassiekers
Brood € 5,00
basilicumboter – tomaattapenade – gezouten boerenboter
Gebakken geitenkaasjes ‘bettine blanc’ € 15,00 (V)
sinaasappel-honingdressing – sesamkletskop – zoetzure rode biet – macadamia-noot
Carpaccio van ossehaas ‘alla Cipriani’ € 14,50
Grana Padano en valderrama olijfolie naar wens met eendenleverkrullen, supplement € 5,00
Bisque de Homard € 13,50
kopje kreeftensoep – rouille en crostini
Terrine van eendenlever € 20,00
Sauternesgelei – brioche – glaasje ‘Riesling Feinherb – Rotschieffer Van Volxem
Klassiekers
Catch of the day € 28,50
Gebakken zeetong dagprijs
In iets knoflook gebakken gamba’s met kreeft € 42,50
linguine – viscrème waarin kokos en iets rode curry
Ossenhaasmedaillons ‘Double Dutch’ € 34,50
rode wijnjus – gyoza – shi-take
Ossenhaas ‘Double Dutch’ € 34,50
gebakken koningsboleet en pesto
Kalfshaas € 34,50
met saus van rode port en gepofte knoflook
Portobello – risotto € 27,50 (V)
parmezaan – groene asperge – Arabiata saus
Enoki tempura € 27,50 (V)
topinamboer – aardappel ‘pont-neuf’ – saus van porcini
Hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en salade.
Vers bereide groenten kunt u extra bestellen à € 2,50
Gestoofd appeltje extra à € 2,50
Desserts / Cocktail
Espresso Martini € 9,00
Scroppino € 9,50
ijscocktail van citroensorbetijs, prosecco en vodka
Affogato € 9,50
met amaretto, espresso en vanille-ijs
Paris – Brest € 10,00
hazelnootcrème – vanille-ijs
Pavlova € 10,00
mango – passievrucht-yoghurtijs
Huisgemaakt nougatine-ijs € 10,00
naar recept Jean Bardet (2*michelin) schuim van advocaat – gemarineerde ananas
Dame Blanche € 10,00
vanille-ijs met chocolade sponscake en chocoladesaus aan tafel geserveerd
Koffie € 7,50
met 2 handgemaakte bonbons
Kaasplateau € 15,00
selectie van de kaaswagen van de kaasspecialisten ‘Bourgondisch lifestyle’ en ‘kaas van Faas’ – 6 stukjes (1persoon), wordt aan tafel uitgeserveerd
Menu
3 gangen (voor-, hoofd- en nagerecht) € 47,50 of 4 gangen € 62,50. Indien u niet voor het menu kiest dan geldt de prijs vermeld naast het gerecht
Voorgerecht € 13,50
Cajun gamba’s
hartige roomkaas – dille olie
of
‘Steak Tartare”
cipriani – krokante palmkool – kwartelei
of
Gepofte biet – kruidige hangop V
hangop van geitenyoghurt – baharatvinaigrette – groene kruidenolie – hazelnoot
***
Tussengerecht € 15,00
Coquille van de plancha
kip beurre blanc met buchu – kombu
***
Hoofdgerecht € 27,50
Kabeljauwfilet – Bouillabaise
of
Medaillon van eendenborst
eigen jus met kruidnagel, appelstroop en sinaasappel – pistache
of
Enoki tempura
topinamboer – aardappel ‘pont-neuf’ – saus van porcini
***
Dessert € 9,50
Paris – Brest
hazelnootcrème – vanille-ijs
of
Nougatine-ijs
huisgemaakt naar recept Jean Bardet (2*Michelin) – schuim van advocaat – gemarineerde ananas
of
Koffie met 2 handgemaakte bonbons
***
Dit 3 gangen menu bieden we u aan voor € 47,50 euro met uitsluitend deze keuzemogelijkheden.
Wijnkaart
La Mère Anne heeft maar liefst 5 vinologen, met al die passie voor wijn proberen wij een zo leuk mogelijke kaart te presenteren zodat u kunt genieten van heerlijke wijn tegen een betaalbare prijs.
Het aantal wijnen dat per glas te bestellen is vanuit de Podbar is een groot succes, tevens hebben wij een groot aantal biologische wijnen.
Gezien de frequente wisseling in jaargangen en de samenstelling van de wijnen is er niet altijd een recente versie online zichtbaar, echter voor een impressie kunt u hieronder de wijnkaart downloaden.
Heeft u iets te vieren?
Wij verzorgen uw receptie en/of feest van 50 tot 600 personen in een geacclimatiseerde zaal met de mogelijkheid bij mooi weer uw receptie en/of feest buiten te laten plaatsvinden.
De diverse locaties binnen en buiten zijn hiervoor te gebruiken, zowel partyhuis als Vivre met terrassen en een prachtige tuin.