Welkom in ons restaurant

In ons restaurant kunt u genieten van een prachtige warme sfeer, heerlijke gerechten en fantastische wijnen of u nu komt lunchen of dineren, wij verwelkomen u graag!

U kunt reserveren van woensdag t/m vrijdag vanaf 11:30 uur, op zaterdag vanaf 16:00 uur en op zondag vanaf 13:30 uur

La Mère Anne is beide kerstdagen niet geopend, ons restaurant is wel geopend 27, 28 en 29 december, hiervoor kunt u reserveren!

Menukaart

Divers, uitgebreid en regionale producten met een eerlijke herkomst zijn de kernwoorden, die u terugvindt in onze menukaart. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Neem dan snel een kijkje. Hieronder vindt u onze kaart.

Chef’s specials / to share

Oesters ‘Creuses’ –    IRISH MOR  € 4,50
minimaal per 3 te bestellen – prijs per stuk

Krokante gamba ’stick’  € 4,50
in briquedeeg sriracha mayo – prijs per stuk

2 Kroketjes van Hollandse garnalen € 9,00

Sardines van La Perle des Dieux € 15,00
bruschetta – tomaat – ook om te delen

Gamba’s tempura (4 stuks) € 19,50
spicy mayo – zwarte truffel vinaigrette – salad pea

Pizza tonijn € 15,00
krokante variant met verse Albecore tonijn – wasabicrème

Jamón Ibérico de Cebo € 15,00
plateau heerlijke Ibérico ham en Manchego kaas

Klassiekers

Brood € 5,00
basilicumboter – tomaattapenade – gezouten boerenboter

Gebakken geitenkaasjes ‘bettine blanc’ € 15,00 (V)
sinaasappel-honingdressing – sesamkletskop – zoetzure rode biet – macadamia-noot

Carpaccio van ossehaas ‘alla Cipriani’ € 13,50
Grana Padano en valderrama olijfolie naar wens met eendenleverkrullen, supplement € 5,00

Klassieke cocktail van Hollandse garnalen € 18,00
huisbereide cocktailsaus

Bisque de Homard € 13,50
kopje kreeftensoep – rouille en crostini

Terrine van eendenlever € 20,00
Sauternesgelei – brioche – glaasje ‘Riesling Feinherb – Glimmerschiefer

Klassiekers

Catch of the day € 27,50

Gebakken zeetong   dagprijs

In iets knoflook gebakken gamba’s met kreeft € 42,50
linguine – viscrème waarin kokos en iets rode curry

Ossenhaasmedaillons ‘Double Dutch’  € 34,50
in ponzu geroosterde bundelzwammetjes – rode wijnjus

Ossenhaas ‘Double Dutch’  € 34,50
gebakken paddenstoelen en pesto

Hertenbiefstukjes  € 34,50
hertenjus met vadouvan

Portobello – risotto  € 27,50 (V)
parmezaan – groene asperge – Arabiata saus

Cannelloni € 27,50 (V)
spinazie – ricotta – gorgonzola – béchamelsaus

Hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en salade.
Vers bereide groenten kunt u extra bestellen à € 2,50
Gestoofd appeltje extra à € 2,50

Desserts / Cocktail

Espresso Martini  € 9,00

Scroppino € 9,50
ijscocktail van citroensorbetijs, prosecco en vodka

Affogato € 9,50
met amaretto, espresso en vanille-ijs

Mokka-Bluf  € 10,00
vanille-ijs – espressogranité en whiskykaramel

Chocoladetaartje met gomasio(geroosterde sesam en zeezout) € 10,00
chocobros, crumble, yuzugel en banaanijs

Huisgemaakt nougatine-ijs € 10,00
naar recept Jean Bardet (2*michelin) schuim van advocaat – gemarineerde ananas

Dame Blanche € 10,00
vanille-ijs met chocolade sponscake en chocoladesaus aan tafel geserveerd

Koffie € 7,50
met 2 handgemaakte bonbons

Kaasplateau € 15,00
selectie van de kaaswagen van de kaasspecialisten ‘Bourgondisch lifestyle’ en ‘kaas van Faas’ – 6 stukjes (1persoon), wordt aan tafel uitgeserveerd

Menu

3 gangen (voor-, hoofd- en nagerecht) € 47,50 of 4 gangen € 62,50. Indien u niet voor het menu kiest dan geldt de prijs vermeld naast het gerecht

Voorgerecht € 13,50

Gerookte zalm – aardappel en avocado
crème fraiche – chips

of

Salade van kalfslende
langzaam gegaarde ‘en julienne’ gesneden kalfslende – rucolamayonaise

of

Gepofte biet – kruidige hangop V
hangop van geitenyoghurt – baharatvinaigrette – groene kruidenolie – hazelnoot

***

Tussengerecht € 15,00

Ravioli – geroosterde kreeft – julienne wortel – sauce Americaine

***

Hoofdgerecht € 27,50

Roodbaarsfilet
op de huid gebakken – saus van miso en yuzu – gebakken paksoi

of

Eendenbout
krokant gebakken met jus van bramen – port en ‘macvin de Jura’

of

Portobello – risotto
parmezaan – groene asperge – Arabiata saus

***

Dessert € 9,50

Mokka-bluf
vanille-ijs – espressogranité en whiskykaramel

of

Nougatine-ijs
huisgemaakt naar recept Jean Bardet (2*Michelin) – schuim van advocaat – gemarineerde ananas

of

Koffie met 2 handgemaakte bonbons

***

Dit 3 gangen menu bieden we u aan voor € 47,50 euro met uitsluitend deze keuzemogelijkheden.

Wijnkaart

La Mère Anne heeft maar liefst 5 vinologen, met al die passie voor wijn proberen wij een zo leuk mogelijke kaart te presenteren zodat u kunt genieten van heerlijke wijn tegen een betaalbare prijs.

Het aantal wijnen dat per glas te bestellen is vanuit de Podbar is een groot succes, tevens hebben wij een grrot aantal biologische wijnen.

Download hier onze wijnkaart

Heeft u iets te vieren?

Wij verzorgen uw receptie en/of feest van 50 tot 600 personen in een geacclimatiseerde zaal met de mogelijkheid bij mooi weer uw receptie en/of feest buiten te laten plaatsvinden.

De diverse locaties binnen en buiten zijn hiervoor te gebruiken, zowel partyhuis als Vivre met terrassen en een prachtige tuin.