Restaurant
In ons restaurant kunt u genieten van een prachtige warme sfeer, heerlijke gerechten en fantastische wijnen of u nu komt lunchen of dineren, wij verwelkomen u graag!
U kunt reserveren van woensdag t/m vrijdag vanaf 11:30 uur, op zaterdag vanaf 16:30 uur en op zondag vanaf 13:30 uur.
Menukaart
Divers, uitgebreid en regionale producten met een eerlijke herkomst zijn de kernwoorden, die u terugvindt in onze menukaart. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Neem dan snel een kijkje. Hieronder vindt u onze kaart.

Chef’s specials / to share
Oesters ‘Creuses’ – € 4,50
minimaal per 3 te bestellen – prijs per stuk
Krokante gamba ’stick’ € 4,50
in briquedeeg sriracha mayo – prijs per stuk
2 Kroketjes van Hollandse garnalen € 9,00
4 Fritots van gerookte paling € 12,50
Gamba’s tempura (4 stuks) € 19,50
spicy mayo – zwarte truffel vinaigrette – salad pea
Krokant filodeeg met verse zalm – crème fraîche € 15,00
kappers – sjalot – olijfolie
Jamón Ibérico de Cebo € 15,00
plateau heerlijke Ibérico ham en Manchego kaas
Klassiekers
Brood € 5,00
basilicumboter – tomaattapenade – gezouten boerenboter
Gebakken geitenkaasjes ‘bettine blanc’ € 15,00 (V)
sinaasappel-honingdressing – sesamkletskop – zoetzure rode biet – macadamia-noot
Carpaccio van ossehaas ‘alla Cipriani’ € 14,50
Grana Padano en valderrama olijfolie naar wens met eendenleverkrullen, supplement € 5,00
Bisque de Homard € 13,50
kopje kreeftensoep – rouille en crostini
Terrine van eendenlever € 20,00
Sauternesgelei – brioche – glaasje ‘Riesling Feinherb – Rotschieffer Van Volxem
Klassiekers
Catch of the day € 29,50
Gebakken zeetong dagprijs
In iets knoflook gebakken gamba’s met kreeft € 42,50
linguine – viscrème waarin kokos en iets rode curry
Ossenhaasmedaillons ‘Double Dutch’ € 35,00
rode wijnjus – gyoza – shi-take
Ossenhaas ‘Double Dutch’ € 35,00
gebakken koningsboleet en pesto
Kalfshaas € 34,50
met saus van rode port en gepofte knoflook
Canneloni € 27,50 (V)
Spinazie – ricotta – gorgonzola – béchamelsaus
Papperdelle al funghi trifolati € 29,50 (V)
bereid met olie, knoflook en peterselie
Hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en salade.
Vers bereide groenten kunt u extra bestellen à € 2,50
Gestoofd appeltje extra à € 2,50
Desserts / Cocktail
Scroppino € 10,00
ijscocktail van citroensorbetijs, prosecco en vodka
Walnotenroomijs € 10,00
krokante walnootjes – ‘shotje’ Baileys Irish Cream
Bluf frambozen € 10,00
luchtige frambozen-vanillecrème – rood fruit – frambozen sorbetijs – verveine granité
Aardbeien ‘Romanoff’ € 10,00
aardbeiencrème – aardbeien – coulis – vers vanille-ijs
Huisgemaakt nougatine-ijs € 10,00
naar recept Jean Bardet (2*michelin) schuim van advocaat – gemarineerde ananas
Dame Blanche € 12,50
vanille-ijs met chocolade sponscake en chocoladesaus aan tafel geserveerd
Koffie € 7,50
met 2 handgemaakte bonbons
Espresso Martini € 9,00
Kaasplateau € 15,00
selectie van de kaaswagen van de kaasspecialisten ‘Bourgondisch lifestyle’ en ‘kaas van Faas’ – 6 stukjes (1persoon), wordt aan tafel uitgeserveerd
Menu
3 gangen (voor-, hoofd- en nagerecht) € 48,50 of 4 gangen € 63,50. Indien u niet voor het menu kiest dan geldt de prijs vermeld naast het gerecht
Voorgerecht € 15,00
Gerookte paling
frisse aardappelsalade – hollandaise schuim – dille-olie
of
‘Steak Tartare”
cipriani – krokante palmkool – kwartelei
of
Gepofte biet – kruidige hangop V
hangop van geitenyoghurt – baharatvinaigrette – groene kruidenolie – hazelnoot
***
Tussengerecht € 16,50
Coquille van de plancha
beurre blanc met kaviaar
***
Hoofdgerecht € 29,50
Roodbaarsfilet – bouillabaise
Hollandse garnalen – Noordzee kokkeltjes
of
Medaillon van lamshaasjes
lamsjus – asperge
of
Papperdelle al funghi trifolati
bereid met olie, knoflook en peterselie
***
Dessert € 10,00
Bluf frambozen
luchtige frambozen-vanillecrème – rood fruit- frambozen sorbetijs – verveine granité
of
Walnotenroomijs
krokante walnootjes – ‘shotje’ Baileys Irish Cream
of
Koffie met 2 handgemaakte bonbons
***
Dit 3 gangen menu bieden we u aan voor € 48,50 euro met uitsluitend deze keuzemogelijkheden.
Wijnkaart
La Mère Anne heeft maar liefst 5 vinologen, met al die passie voor wijn proberen wij een zo leuk mogelijke kaart te presenteren zodat u kunt genieten van heerlijke wijn tegen een betaalbare prijs.
Het aantal wijnen dat per glas te bestellen is vanuit de Podbar is een groot succes, tevens hebben wij een groot aantal biologische wijnen.
Gezien de frequente wisseling in jaargangen en de samenstelling van de wijnen is er niet altijd een recente versie online zichtbaar, echter voor een impressie kunt u hieronder de wijnkaart downloaden.
Snel een tafel reserveren? Zie de reserveringsknop aan de rechterzijde van de webpagina.

Heeft u iets te vieren?
Wij verzorgen uw receptie en/of feest van 50 tot 600 personen in een geacclimatiseerde zaal met de mogelijkheid bij mooi weer uw receptie en/of feest buiten te laten plaatsvinden.
De diverse locaties binnen en buiten zijn hiervoor te gebruiken, zowel partyhuis als Vivre met terrassen en een prachtige tuin.