Welkom in ons restaurant
In ons restaurant kunt u genieten van een prachtige warme sfeer, heerlijke gerechten en fantastische wijnen of u nu komt lunchen of dineren, wij verwelkomen u graag!
U kunt reserveren van woensdag t/m vrijdag vanaf 11:30 uur, op zaterdag vanaf 16:00 uur en op zondag vanaf 13:30 uur
La Mère Anne is beide kerstdagen niet geopend, ons restaurant is wel geopend 27, 28 en 29 december, hiervoor kunt u reserveren!
Menukaart
Divers, uitgebreid en regionale producten met een eerlijke herkomst zijn de kernwoorden, die u terugvindt in onze menukaart. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Neem dan snel een kijkje. Hieronder vindt u onze kaart.
Chef’s specials / to share
Oesters ‘Creuses’ – IRISH MOR € 4,50
minimaal per 3 te bestellen – prijs per stuk
Krokante gamba ’stick’ € 4,50
in briquedeeg sriracha mayo – prijs per stuk
2 Kroketjes van Hollandse garnalen € 9,00
Sardines van La Perle des Dieux € 15,00
bruschetta – tomaat – ook om te delen
Gamba’s tempura (4 stuks) € 19,50
spicy mayo – zwarte truffel vinaigrette – salad pea
Pizza tonijn € 15,00
krokante variant met verse Albecore tonijn – wasabicrème
Jamón Ibérico de Cebo € 15,00
plateau heerlijke Ibérico ham en Manchego kaas
Klassiekers
Brood € 5,00
basilicumboter – tomaattapenade – gezouten boerenboter
Gebakken geitenkaasjes ‘bettine blanc’ € 15,00 (V)
sinaasappel-honingdressing – sesamkletskop – zoetzure rode biet – macadamia-noot
Carpaccio van ossehaas ‘alla Cipriani’ € 13,50
Grana Padano en valderrama olijfolie naar wens met eendenleverkrullen, supplement € 5,00
Klassieke cocktail van Hollandse garnalen € 18,00
huisbereide cocktailsaus
Bisque de Homard € 13,50
kopje kreeftensoep – rouille en crostini
Terrine van eendenlever € 20,00
Sauternesgelei – brioche – glaasje ‘Riesling Feinherb – Glimmerschiefer
Klassiekers
Catch of the day € 27,50
Gebakken zeetong dagprijs
In iets knoflook gebakken gamba’s met kreeft € 42,50
linguine – viscrème waarin kokos en iets rode curry
Ossenhaasmedaillons ‘Double Dutch’ € 34,50
in ponzu geroosterde bundelzwammetjes – rode wijnjus
Ossenhaas ‘Double Dutch’ € 34,50
gebakken paddenstoelen en pesto
Hertenbiefstukjes € 34,50
hertenjus met vadouvan
Portobello – risotto € 27,50 (V)
parmezaan – groene asperge – Arabiata saus
Cannelloni € 27,50 (V)
spinazie – ricotta – gorgonzola – béchamelsaus
Hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en salade.
Vers bereide groenten kunt u extra bestellen à € 2,50
Gestoofd appeltje extra à € 2,50
Desserts / Cocktail
Espresso Martini € 9,00
Scroppino € 9,50
ijscocktail van citroensorbetijs, prosecco en vodka
Affogato € 9,50
met amaretto, espresso en vanille-ijs
Mokka-Bluf € 10,00
vanille-ijs – espressogranité en whiskykaramel
Chocoladetaartje met gomasio(geroosterde sesam en zeezout) € 10,00
chocobros, crumble, yuzugel en banaanijs
Huisgemaakt nougatine-ijs € 10,00
naar recept Jean Bardet (2*michelin) schuim van advocaat – gemarineerde ananas
Dame Blanche € 10,00
vanille-ijs met chocolade sponscake en chocoladesaus aan tafel geserveerd
Koffie € 7,50
met 2 handgemaakte bonbons
Kaasplateau € 15,00
selectie van de kaaswagen van de kaasspecialisten ‘Bourgondisch lifestyle’ en ‘kaas van Faas’ – 6 stukjes (1persoon), wordt aan tafel uitgeserveerd
Menu
3 gangen (voor-, hoofd- en nagerecht) € 47,50 of 4 gangen € 62,50. Indien u niet voor het menu kiest dan geldt de prijs vermeld naast het gerecht
Voorgerecht € 13,50
Gerookte zalm – aardappel en avocado
crème fraiche – chips
of
Salade van kalfslende
langzaam gegaarde ‘en julienne’ gesneden kalfslende – rucolamayonaise
of
Gepofte biet – kruidige hangop V
hangop van geitenyoghurt – baharatvinaigrette – groene kruidenolie – hazelnoot
***
Tussengerecht € 15,00
Ravioli – geroosterde kreeft – julienne wortel – sauce Americaine
***
Hoofdgerecht € 27,50
Roodbaarsfilet
op de huid gebakken – saus van miso en yuzu – gebakken paksoi
of
Eendenbout
krokant gebakken met jus van bramen – port en ‘macvin de Jura’
of
Portobello – risotto
parmezaan – groene asperge – Arabiata saus
***
Dessert € 9,50
Mokka-bluf
vanille-ijs – espressogranité en whiskykaramel
of
Nougatine-ijs
huisgemaakt naar recept Jean Bardet (2*Michelin) – schuim van advocaat – gemarineerde ananas
of
Koffie met 2 handgemaakte bonbons
***
Dit 3 gangen menu bieden we u aan voor € 47,50 euro met uitsluitend deze keuzemogelijkheden.
Wijnkaart
La Mère Anne heeft maar liefst 5 vinologen, met al die passie voor wijn proberen wij een zo leuk mogelijke kaart te presenteren zodat u kunt genieten van heerlijke wijn tegen een betaalbare prijs.
Het aantal wijnen dat per glas te bestellen is vanuit de Podbar is een groot succes, tevens hebben wij een grrot aantal biologische wijnen.
Download hier onze wijnkaart
Heeft u iets te vieren?
Wij verzorgen uw receptie en/of feest van 50 tot 600 personen in een geacclimatiseerde zaal met de mogelijkheid bij mooi weer uw receptie en/of feest buiten te laten plaatsvinden.
De diverse locaties binnen en buiten zijn hiervoor te gebruiken, zowel partyhuis als Vivre met terrassen en een prachtige tuin.