Restaurant

In ons restaurant kunt u genieten van een prachtige warme sfeer, heerlijke gerechten en fantastische wijnen of u nu komt lunchen of dineren, wij verwelkomen u graag!

U kunt reserveren van woensdag t/m vrijdag vanaf 11:30 uur, op zaterdag vanaf 16:30 uur en op zondag vanaf 13:30 uur.

Menukaart

Divers, uitgebreid en regionale producten met een eerlijke herkomst zijn de kernwoorden, die u terugvindt in onze menukaart. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Neem dan snel een kijkje. Hieronder vindt u onze kaart.

Chef’s specials / to share

Oesters ‘Creuses’ –    € 4,50
minimaal per 3 te bestellen – prijs per stuk

Krokante gamba ’stick’  € 4,50
in briquedeeg sriracha mayo – prijs per stuk

2 Kroketjes van Hollandse garnalen € 9,00

4 Fritots van gerookte paling € 12,50

Gamba’s tempura (4 stuks) € 19,50
spicy mayo – zwarte truffel vinaigrette – salad pea

Krokant filodeeg met verse zalm – crème fraîche € 15,00
kappers – sjalot – olijfolie

Jamón Ibérico de Cebo € 15,00
plateau heerlijke Ibérico ham en Manchego kaas

Klassiekers

Brood € 5,00
basilicumboter – tomaattapenade – gezouten boerenboter

Gebakken geitenkaasjes ‘bettine blanc’ € 15,00 (V)
sinaasappel-honingdressing – sesamkletskop – zoetzure rode biet – macadamia-noot

Carpaccio van ossehaas ‘alla Cipriani’ € 14,50
Grana Padano en valderrama olijfolie naar wens met eendenleverkrullen, supplement € 5,00

Bisque de Homard € 13,50
kopje kreeftensoep – rouille en crostini

Terrine van eendenlever € 20,00
Sauternesgelei – brioche – glaasje ‘Riesling Feinherb – Rotschieffer Van Volxem

Klassiekers

Catch of the day € 29,50

Gebakken zeetong   dagprijs

In iets knoflook gebakken gamba’s met kreeft € 42,50
linguine – viscrème waarin kokos en iets rode curry

Ossenhaasmedaillons ‘Double Dutch’  € 35,00
rode wijnjus – gyoza – shi-take

Ossenhaas ‘Double Dutch’  € 35,00
gebakken koningsboleet en pesto

Kalfshaas  € 34,50
met saus van rode port en gepofte knoflook

Canneloni  € 27,50 (V)
Spinazie – ricotta – gorgonzola – béchamelsaus

Papperdelle al funghi trifolati € 29,50 (V)
bereid met olie, knoflook en peterselie

Hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en salade.
Vers bereide groenten kunt u extra bestellen à € 2,50
Gestoofd appeltje extra à € 2,50

Desserts / Cocktail

Scroppino € 10,00
ijscocktail van citroensorbetijs, prosecco en vodka

Walnotenroomijs € 10,00
krokante walnootjes – ‘shotje’ Baileys Irish Cream

Bluf frambozen  € 10,00
luchtige frambozen-vanillecrème – rood fruit – frambozen sorbetijs – verveine granité

Aardbeien ‘Romanoff’  € 10,00
aardbeiencrème – aardbeien – coulis – vers vanille-ijs

Huisgemaakt nougatine-ijs € 10,00
naar recept Jean Bardet (2*michelin) schuim van advocaat – gemarineerde ananas

Dame Blanche € 12,50
vanille-ijs met chocolade sponscake en chocoladesaus aan tafel geserveerd

Koffie € 7,50
met 2 handgemaakte bonbons

Espresso Martini  € 9,00

Kaasplateau € 15,00
selectie van de kaaswagen van de kaasspecialisten ‘Bourgondisch lifestyle’ en ‘kaas van Faas’ – 6 stukjes (1persoon), wordt aan tafel uitgeserveerd

Menu

3 gangen (voor-, hoofd- en nagerecht) € 48,50 of 4 gangen € 63,50. Indien u niet voor het menu kiest dan geldt de prijs vermeld naast het gerecht

Voorgerecht € 15,00

Gerookte paling
frisse aardappelsalade – hollandaise schuim – dille-olie

of

‘Steak Tartare”
cipriani – krokante palmkool – kwartelei

of

Gepofte biet – kruidige hangop V
hangop van geitenyoghurt – baharatvinaigrette – groene kruidenolie – hazelnoot

***

Tussengerecht € 16,50

Coquille van de plancha
beurre blanc met kaviaar

***

Hoofdgerecht € 29,50

Roodbaarsfilet – bouillabaise
Hollandse garnalen – Noordzee kokkeltjes

of

Medaillon van lamshaasjes
lamsjus – asperge

of

Papperdelle al funghi trifolati
bereid met olie, knoflook en peterselie

***

Dessert € 10,00

Bluf frambozen
luchtige frambozen-vanillecrème – rood fruit- frambozen sorbetijs – verveine granité

of

Walnotenroomijs
krokante walnootjes – ‘shotje’ Baileys Irish Cream

of

Koffie met 2 handgemaakte bonbons

***

Dit 3 gangen menu bieden we u aan voor € 48,50 euro met uitsluitend deze keuzemogelijkheden.

Wijnkaart

La Mère Anne heeft maar liefst 5 vinologen, met al die passie voor wijn proberen wij een zo leuk mogelijke kaart te presenteren zodat u kunt genieten van heerlijke wijn tegen een betaalbare prijs.

Het aantal wijnen dat per glas te bestellen is vanuit de Podbar is een groot succes, tevens hebben wij een groot aantal biologische wijnen.

Gezien de frequente wisseling in jaargangen en de samenstelling van de wijnen is er niet altijd een recente versie online zichtbaar, echter voor een impressie kunt u hieronder de wijnkaart downloaden.

Snel een tafel reserveren? Zie de reserveringsknop aan de rechterzijde van de webpagina.

Heeft u iets te vieren?

Wij verzorgen uw receptie en/of feest van 50 tot 600 personen in een geacclimatiseerde zaal met de mogelijkheid bij mooi weer uw receptie en/of feest buiten te laten plaatsvinden.

De diverse locaties binnen en buiten zijn hiervoor te gebruiken, zowel partyhuis als Vivre met terrassen en een prachtige tuin.